Promoure la cultura del respecte al medi i una gestió responsable dels recursos que tenim a l’abast forma part de la nostra manera de fer
– Prioritzem la compra de productes de les nostres comarques per tal de reduir l’impacte energètic del transport i afavorir l’economia local.
– Optimitzem els processos d’elaboració de cada plat i només cuinem les quantitats adequades per no haver de llençar menjar.
– Promovem el reciclatge dels residus de forma correcta i la utilització de productes de neteja biodegradables.
– Portem a terme un correcte ús i manteniment de les instal·lacions que posen al nostre abast.
– Analitzem i controlem el consum d’energia de les instal·lacions i dels aparells que posen al nostre servei.
– Realitzem un correcte manteniment dels vehicles per tal de reduir el consum de combustible i les emissions de CO2
– Proporcionem als nostres treballadors la informació, la formació i les eines necessàries per reduir el consum energètic i fer un ús responsable de l’aigua.
Sostenibilitat econòmica + sostenibilitat social + sostenibilitat ambiental = desenvolupament sostenible
Ens agrada cuidar del nostre entorn i mirar de deixar-lo una mica millor de com l’hem trobat per als nostres fills