Els aliments

La qualitat comença per la matèria primera

 

Per a la confecció dels nostres menús treballem amb productes naturals, de temporada i seguim l’estacionalitat dels aliments.

– La majoria de verdures i hortalisses que utilitzem són de producció ecològica.

– Les carns són de primera qualitat com la cuixa, la contracuixa i el pit de pollastre, el bistec cuixa, el llom, el cap de llom, el retall magre, la costella i la cansalada de porc i el bistec, fricandó i retall magre de vedella, etc.

– Els peixos sempre són de primera congelació com el bacallà, el lluç, el salmó, l’orada, el calamar, la sardina, els sonsos, les maires, els musclos, etc.

– No consumin productes precuinats industrials: les croquetes, els canelons i els arrebossats són sempre d’elaboració pròpia sense conservants, colorants i lliures d’al·lèrgens.

– Per arrebossar només utilitzem farina de cigrons, arròs o blat de moro, que són molt més saludables, queden més cruixents i no absorbeixen tant d’oli.

– Tant per cuinar, com per fregir o amanir només utilitzem oli d’oliva.

– Oferim una gran varietat de fruita, algunes de producció integrada, amb unes setze varietats diferents.

– Els flams, natilles i iogurts són ecològics o de cooperatives catalanes.

– Coques, coulant de xocolata, brunyols, panellets, entre d’altres, també són d’elaboració pròpia.

– Aquesta només és una petita mostra de com seleccionem i treballem els productes per a oferir-vos uns menús saborosos, equilibrats i saludables.
shutterstock_28738099

Escollim els millors ingredients per a oferir-vos els millors plats